RVS Frezen

Met regelmaat frezen en draaien wij RVS voor gerenommeerde opdrachtgevers uit zeer uiteenlopende branches. Niet alleen bedrijven uit de regio, maar ook daarbuiten weten ons steeds beter te vinden. Ons team is constant bezig met innovatie en ontwikkeling. Met ons uitgebreide machinepark zorgen we dat ieder product in hoogwaardige kwaliteit wordt gefreesd of gedraaid. Zorgvuldig en zuiver zijn onze kernwaarden en dat is terug te zien in de producten die wij frezen en draaien.

Duplex meenemer-CNCverspanen
Duplex frezen-CNCverspanen

Het frezen van RVS is een specialisme van CNCverspanen

Frezen is een bewerkingstechniek waarbij met behulp van draaiend gereedschap materiaal wordt verwijderd. Door gebruik te maken van bepaald handgereedschap of machinegereedschap worden materiaaldelen weggenomen waarbij spanen ontstaan. De medewerkers van CNCverspanen zijn specialist in het frezen en draaien van RVS. Veel opdrachtgevers zijn u al voorgegaan.

RVS onderdelen frezen

RVS is een veelgebruikte materiaalsoort. Of het nu gaat om serieproducten of juist het specialistische werk. Wij gaan de uitdaging graag aan. Wij kunnen RVS-onderdelen of andere materialen ook voor u boren, tappen en stansen. Welke RVS bewerking u ook gerealiseerd wilt hebben, bij ons bent u verzekerd van hoge kwaliteit, snelle levering en absolute kennis van zaken.

Gefreesd RVS-CNCverspanen
image

Informatie over het frezen van de verschillende materialen

Wilt u meer weten over het frezen van RVS?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.