CNC Frezen

Frezen is een bewerkingstechniek waarbij met behulp van roterende gereedschappen materiaal wordt verwijderd, ook wel verspanen. Deze methode van verspanen wordt veelal gebruikt voor onderdelen met industriële toepassingen.

Van Lange, Korte, Kleine en Grote Producten

Wij kunnen uit verschillende materialen zoals rvs, aluminium en verschillende industriële kunststoffen onderdelen frezen. Onze uitgebreide capaciteit zorgt ervoor dat de mogelijkheden enorm breed zijn. Bijna alle productie wordt uitgevoerd op CNC gestuurde machines maar de conventionele freesbanken worden ook gebruikt waar zij voor zijn. 3-assig, 4-assig en 5-assig simultaan werk kunnen wij in iedere gewenste afmeting en hoeveelheid verzorgen.

Duplex meenemer-CNCverspanen
Aluminium Lagersteun-CNCverspanen

Frezen van plaatwerk en constructies

Voor complexe toepassingen of groot plaatwerk bent u bij CNCverspanen ook aan het juiste adres. Maar ook voor kleine verspanende werkzaamheden kunt u ons inschakelen. Wij hebben voor zowel enkelstuks als bulk en seriewerk capaciteit. Onze specialisme, kennis en uitgebreide capaciteit zorg voor een meerwaarde bij verschillende vraagstukken. Of het nu gaat om een complex, groot of klein vraagstuk, bij CNCverspanen leveren we de gewenste kwaliteit en kunnen we uw vraag beantwoorden. CNCverspanen levert verschillende soorten freeswerk en zoals te zien op onze site kunnen wij de meest verschillende materialen voor u frezen.

Complexe vraagstukken frezen

Door onze kennis en ervaring kunnen wij zeer complexe vraagstukken verzorgen. Het uitgebreide machinepark zorgt ervoor dat er gigantische mogelijkheden zijn. Zeer nauwkeurig en professioneel kunnen wij uw product tot op aangegeven toleranties verzorgen. Wij kunnen gelaste constructies frezen, complexe vraagstukken en lang plaatwerk. Of het nu om enkelstuks gaat, groot seriewerk of zeer specifieke opdrachten. wij denken mee en zorgen voor een oplossing!

image