CNC draaien

CNC draaien is één van de specialismes van CNCverspanen. Wij zijn thuis in ieder deel van de markt, enkelstuks, grote en kleine series zijn geen probleem voor ons.

CNC draaien van kleine en grote series

CNC draaien passen wij toe op verschillende materialen. Door onze uitgebreide capaciteit en de mogelijkheden met het CAD/CAM programmeren van draaibanken kunnen wij snel uw product leveren in de gewenste kwaliteit zelfs met simultaan bewerkingen. We streven altijd naar een zo goed mogelijk resultaat. Niet voor niets is onze slogan ‘zorgvuldig en zuiver’.

Conventioneel Draaien Of Op CNC Machine

Draaien kan bij CNCverspanen zowel op conventionele wijze als computergestuurd (CNC) gedaan worden. De vormingstechniek draaien wordt in diverse industrieën toegepast. Zo zijn wij van CNCverspanen actief binnen de volgende industrieën: Offshore, Food, Agro, Robotica, Petrochemische industrie, Machinebouw, Logistieke sector, Scheepsbouw, Kranenbouw, Matrijzen.

Draaien-CNCverspanen
RVS Draaifrezen-CNCverspanen

Verspaningstechniek

De verspaningstechniek wordt veel gebruikt bij het draaien van nauwkeurige stukken in bijvoorbeeld metaal, RVS of aluminium en industriële kunststoffen. Er zijn verschillende draaitechnieken als; proefdraaien, conusdraaien, kopieerdraaien, draaien met numerieke besturing en schroefdraadsnijden. Naast het uitvoeren van de verschillende technieken, is CNC verspanen, mede door de ervaring van de medewerkers, sterk in het meedenken in een vroegtijdig stadium. Mocht u willen sparren of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Complexe Vraagstukken Draaien

Door onze kennis en ervaring kunnen wij zeer complexe vraagstukken Draaien. Het uitgebreide machinepark zorgt dat er gigantische mogelijkheden zijn. Zeer nauwkeurig en professioneel kunnen wij uw product tot op de gevraagde tolerantie verzorgen.

rvs 1-CNCverspanen