aluminiumfreeswerk-CNCverspanen

Aluminium freeswerk


Het frezen van aluminium is één van de specialiteiten van CNCverspanen. Steeds meer klanten weten ons te vinden voor het frezen van aluminium onderdelen.

Naast het frezen van onderdelen uit massief, is het een specialiteit van CNCverspanen om onderdelen uit plaatmateriaal te halen.

Of het nu gaat om een displaybehuizing voor op een jacht of om een frontplaat voor een 19inch-kast, wij hebben de kennis en ervaring om de gevraagde producten te leveren. Gefreesde producten geven een hoogwaardige uitstraling en dat is voor veel onderdelen van groot belang. Dit type producten zijn vaak voorzien van logo’s of tekst die door middel van graveren aangebracht moet worden, dit behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Ook het nabehandelen van de gefreesde onderdelen kunnen wij voor u regelen. Enkele van deze behandelingen zijn anodiseren, chromateren en poedercoaten. Als er een andere behandeling nodig is zoeken wij graag mee naar een oplossing!

Meer weten?

Neem dan nu contact met ons op, 088-0544000


Dit vind u misschien ook interessant

Aluminium-freeswerk-CNCverspanen
Aluminium freesdelen

Een van de specialismen van CNCverspanen is het verspanen van aluminium. Aluminium is een bijzonder metaal met unieke eigenschappen. Omdat de vormvrijheid...