Certificering

Met ABS certificering  kan de herkomst van basismaterialen tot aan de bron herleid worden.

Certificeringen die wij verzorgen:

3.1 en 3.2 certificaat

CNCverspanen kan zorgen voor een 3.1 en 3.2 certificaat. Het 3.1 certificaat betekent validatie door onafhankelijk van de productie zijnde functionaris van de producent. Certificaat 3.2 betekent validatie door een gezamenlijk door de producent en inkopende partij geautoriseerde functionaris of een neutrale ambachtelijke functionaris. Wij kunnen tevens aanvullende beproevingen als Z15 voor u verzorgen door een extern gemachtigde instantie. Neem gerust contact op om de mogelijkheden met één van onze medewerkers bespreken.

 

ABS certificering

ABS is over de hele wereld vertegenwoordigd om controles uit te voeren en certificeringen te organiseren. De aanpak van ABS zorgt ervoor dat de herkomst van de basismaterialen tot aan de bron herleid kan worden.
Hierdoor kun je in het kleinste onderdeel nummers overstempelen en daaruit opmaken waar het basismateriaal vandaan komt en aan welke eisen dit materiaal voldoet.

 

Lloyd register

Lloyd is een door de overheid erkend onafhankelijk keuringsinstituut. Lloyd is opgericht met als doel het beoordelen en classificeren van schepen van de handelsvloot. De verzekering eist vaak een classificatie van Lloyd.

 

DNV GL

DNV GL is een van de toonaangevende certificerende instellingen. DNV GL biedt diensten aan voor het certificeren van producten, materialen componenten en systemen.

 

Offerte aanvragen | Bekijk onze projecten