Roy Versluis, bedrijfsleider CNCverspanen

Roy Versluis, bedrijfsleider CNCverspanen

Roy Versluis is bedrijfsleider binnen CNCverspanen. Samen met zijn team is hij dagelijks bezig met de optimalisatie van de bedrijfsprocessen. Roy vertelt: “Zeker na de overname van HJB Elektronica is dit een belangrijk onderdeel geworden binnen CNCverspanen".

Klanten optimaal bedienen

Roy vervolgt: "Een uitbreiding van het aantal medewerkers, het aantal machines en het klantenbestand vergt een strakkere planning. De machines moeten doordraaien en we moeten de klanten optimaal blijven bedienen. Een fantastische uitdaging die we met het team graag aangaan. De toekomst ziet er goed uit voor CNCverspanen”.

Snelle levertijden zonder kwaliteitsverlies

“Door de uitbreiding is het belangrijk dat het programmeren en beheer van de machines nog efficiënter verloopt. In het begin was dat even wennen. Logisch. Iedereen moet zijn weg vinden, de machines beter leren kennen en ervaren wat de mogelijkheden zijn. We merken dat dit binnen korte tijd al sterk verbeterd is. We beginnen onze draai te vinden. Winst voor onszelf, maar zeker ook richting de klanten. We leveren nu nog sneller, kunnen grote en complexere vraagstukken aan en realiseren spoedklussen zonder kwaliteitsverlies. Dagelijks de gewenste kwaliteit waarborgen, dat blijft binnen ons bedrijf het belangrijkste”, aldus Roy.

Specialistisch werk

Henk en Lucie, voormalig eigenaren van HJB Elektronica, zijn na de overname voor CNCverspanen gaan werken. Beiden zijn nog zo'n drie dagen werkzaam. De expertise en ervaring van Henk en Lucie is een welkome aanvulling voor CNCverspanen. De kennis wordt overgebracht op de rest van het team. “Andersom kunnen wij Henk en Lucie ook weer nieuwe ontwikkelingen bijbrengen. Het is leuk om van elkaar te leren. Door de uitbreiding van het machinepark en de kennisdeling binnen het team zijn wij uitstekend in staat om eveneens het specialistische werk te realiseren. Ja dat ligt ons wel”, aldus Roy.

Heeft u nog vragen over CNCverspanen? Neem gerust contact met mij op.