Aluminium freesdelen

Aluminium freesdelen

Een van de specialismen van CNCverspanen is het verspanen van aluminium. Aluminium is een bijzonder metaal met unieke eigenschappen. Omdat de vormvrijheid van aluminium bijna oneindig is, is het materiaal op vele verschillende manieren te bewerken.

Duplex oppervlakte ruwheidsmeting

Productie van afsluiters voor industriële toepassingen

Met trots vertellen wij te mogen produceren voor een klant, die wij al lang op de lijst van toonaangevende bedrijven hadden staan. Voor deze klant vervaardigen wij de body’s van afsluiters uit onder andere het materiaal duplex. Duplex verspanen is niet iets wat je zomaar kunt draaien en frezen, maar door de expertise van onze mensen en de juiste machines en gereedschappen hebben wij het proces goed onder controle.

Draaien en frezen voor Drabbe

Draaien en frezen voor Drabbe

Drabbe BV is al meer dan 85 jaar hét aanspreekpunt voor de apparaten en machinebouw. Van oorsprong is Drabbe begonnen met de verkoop van gereedschappen. Inmiddels is Drabbe één van de belangrijkste toeleveranciers van kwalitatieve en duurzame machine- en bedieningsonderdelen in Nederland. CNCverspanen heeft voor Drabbe ruim 3000 doppen aangepast met behulp van de freesmachine.

CNCverspanen realiseert frames voor de meetindustrie

Frames voor meetindustrie

Applus RTD levert innovatieve, consistente en betrouwbare hoogwaardige technologieën en diensten voor Niet Destructief Onderzoek, inspecties en certificatie. Zij leveren aan kapitaal intensieve, hoog risico bedrijven in de olie-, gas- en energie sector. Toegewijd, proactief en goed opgeleid vakbekwaam personeel is overal beschikbaar om samen te werken met de klanten om operationele efficiency te behouden, terwijl de risico’s voor mens en omgeving geminimaliseerd worden.

Manifolds of matrijzen: draai- en freeswerk van CNCverspanen

Ontzorgen in uw draai- en freeswerk

Ontzorgen van onze klanten is de juiste omschrijving voor CNCverspanen. Of het nu gaat om serieproductie of vijf vlaks frezen, bij CNCverspanen bent u aan het goed adres. Door onze jarenlange ervaring in verspanen en ons grote netwerk in kennis en toelevering kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen. Indien gewenst kunnen klanten de gehele aanvraag bij ons neerleggen. De klant heeft daardoor maar met één contactpersoon/projectleider te maken.

LRS, Lloyds Registrated, goedgekeurd materiaal

Draai- en freeswerk LRS

LRS is de afkorting van Lloyds Registrated. Het materiaal dat volgens certificaat geleverd is, wordt door Lloyds Registrated nogmaals goedgekeurd. Lloyds Registrated stelt extra eisen aan het gecertificeerde materiaal en voorziet het materiaal van een extra stempel.