Aluminium frezen Nederland

U bent op zoek naar iemand die uw producten in hoogwaardige kwaliteit aluminium kan frezen. Wij werken voor diverse bedrijven gevestigd in Nederland. Onze medewerkers en uitgebreide machinepark zorgt ervoor dat uw producten in de juiste kwaliteit geleverd worden. Uiteraard mag u de producten ook bij ons afhalen. CNCverspanen is een betrouwbaar bedrijf dat staat voor een zorgvuldige en zuivere kwaliteit. Veel klanten zijn u al voorgegaan en hebben hun producten bij ons laten frezen.  

 

Wat is frezen?

Frezen is een verspanende bewerking waarbij met gebruik van een frees (roterend gereedschap) materiaal wordt verwijderd. Doormiddel van frezen kunnen verschillende materialen in de juiste vorm worden gebracht.

 

Frezen, de ideale bewerking voor aluminium frezen

Aluminium is sterk, corrosiebestendig en heeft een laag gewicht. Omdat aluminium licht van gewicht is, is er minder brandstof nodig om de schepen te verplaatsen. Bovendien kan een schip dat lichter is, meer lading meenemen.

 

Frezen aluminium

Het frezen van aluminium wordt gerealiseerd met de nieuwste machines en medewerkers die met passie, ervaring en kennis de juiste kwaliteit leveren. Indien nodig denken wij mee in het gehele proces. Weet u al wat u nodig heeft? Geen probleem. Het frezen van aluminium doen wij graag voor u.

 

Offerte voor aluminium frezen

Wilt u een prijs weten voor het frezen van aluminium? Vraag eenvoudig online een offerte op. Wij staan graag voor u klaar.


Vragen over het frezen van aluminium? Neem gerust even contact met ons op.

 

Offerte aanvragen | Bekijk onze projecten