Aluminium frezen

Het frezen van een aluminium manifold

Aluminium frezen

CNCverspanen heeft voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers verschillende onderdelen mogen frezen. Het frezen van aluminium gebeurt op een zorgvuldige en zuivere manier door de ervaren medewerkers. Kwaliteit gegarandeerd. Door ons uitgebreide machinepark en de kennis van onze medewerkers kunnen we zowel eenvoudig als complex freeswerk met zeer nauwkeurige toleranties voor u realiseren. 

 

Het frezen van aluminium

Het frezen van aluminium is een specialisme binnen CNCverspanen. Onze medewerkers hebben veel ervaring en kennis en dat is terug te zien in de producten die gerealiseerd worden. CNCverspanen beschikt over de nieuwste freesmachines. Met deze machines is het mogelijk om producten aan alle zijden tegelijkertijd te bewerken, wat de doorlooptijd en de productmogelijkheden ten goede komt.

Aluminium toepassingen

De opdrachtgevers voor wie wij werken zijn actief in zeer uiteenlopende branches. Aluminium wordt dan ook in veel producten gebruikt. Niet voor niets zijn we daarom met regelmaat aluminium aan het frezen. Dit kan zijn voor de jachtbouw, maar ook voor speelgoed op producten die in de bouw gebruikt worden.

Meer weten over aluminium frezen

Wenst u meer informatie over het frezen van aluminium? Onze specialisten vertellen je graag meer over de uitgebreide mogelijkheden. 

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Offerte aanvragen | Bekijk onze producten