CNC frezen

Frezen op een CNC machine

Frezen is een bewerkingstechniek waarbij met behulp van draaiend gereedschap materiaal wordt verwijderd. Door gebruik te maken van bepaald handgereedschap of machinegereedschap worden materiaaldelen weggenomen waarbij spanen ontstaan.

CNC frezen van lang en groot plaatwerk

Het frezen van RVS behoort bij CNCVerspanen tot de mogelijkheden. Wij kunnen verschillende materialen als RVS, kunststof en speciaalstaal voor u frezen of draaien. Met ons uitgebreide machinepark zijn de mogelijkheden breed inzetbaar. Al onze machines maken gebruik van CNC-frezen en zijn voorzien van magneetbedden voor een nauwkeurige, snelle opspanning. Wij kunnen 5-assig frezen tot 1250 mm.

Freesmachine

Onze freesmachines zijn ook geschikt voor:

  • boren
  • tappen
  • gladwalsen
  • kotteren

Frezen van plaatwerk en constructies

Voor het frezen van complexe toepassingen of groot plaatwerk bent u bij CNCverspanen aan het juiste adres. Ook voor kleine verspanende werkzaamheden, zowel enkelstuks als seriewerk hebben wij geschikte machines. Ons specialisme, kennis en uitgebreide machinepark is een meerwaarde voor verschillende vraagstukken. Of het nu gaat om een complex, groot of klein vraagstuk, bij CNCverspanen leveren we de gewenste kwaliteit en kunnen we uw vraag beantwoorden. CNCverspanen levert verschillende soorten freeswerk en zoals te zien op onze site kunnen wij verschillende materialen voor u frezen.

Wat zijn de voordelen van frezen:

    •    5-assig frezen tot 1.250 mm
    •    Eenvoudig frezen van complexe vraagstukken, maar ook van klein seriewerk
    •    Groot enkelstuks plaatwerk en klein seriewerk      
    •    Snelle service met behoud van kwaliteit

Conventioneel frezen of op CNC machine

Frezen kan bij CNCverspanen zowel op conventionele wijze als computergestuurd (CNC). De vormingstechniek frezen wordt in diverse industrieën toegepast.

Complexe vraagstukken frezen

Door onze kennis en ervaring kunnen wij zeer complexe vraagstukken frezen. Het uitgebreide machinepark zorgt dat er gigantische mogelijkheden zijn. Zeer nauwkeurig en professioneel kunnen wij uw product tot op de millimeter frezen. Wij kunnen gelaste constructies frezen, complexe vraagstukken en lang plaatwerk. Of het nu om enkelstuks gaat, groot seriewerk of zeer specifieke opdrachten. wij denken mee en zorgen voor een oplossing.

Offerte aanvragen | Projecten bekijken