CNC draaien

CNC, afkorting voor Computer Numerical Control draaien betekent computergestuurd draaien

CNC draaien is een specialisme binnen CNC verspanen. Met een gemotiveerd en ervaren team werken we dagelijks met CAD/CAM machines voor het optimaal draaien van verschillende metalen.

CNC draaien van kleine en grote series

CNC draaien passen wij toe op verschillende materialen. Door ons uitgebreide machinepark en de mogelijkheden voor het CAD/CAM draaien kunnen wij snel uw product leveren in de gewenste kwaliteit. We streven altijd naar een zo goed mogelijk resultaat. Niet voor niets is onze slogan 'zorgvuldig en zuiver'. 

Verspaningstechniek

De verspaningstechniek wordt veel gebruikt bij het draaien van nauwkeurige stukken in bijvoorbeeld metaal, RVS of aluminium. Er zijn verschillende draaitechnieken als; proefdraaien, conusdraaien, kopieerdraaien, draaien met numerieke besturing en schroefdraadsnijden. Naast het uitvoeren van de verschillende technieken, is CNC verspanen, mede door de ervaring van de medewerkers, sterk in het meedenken in een vroegtijdig stadium. Mocht u willen sparren of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.


Offerte aanvragen | Bekijk onze projecten